שלשולים שלא פוסקים מעל לשבוע

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/01/2021 | 16:19 | מאת: עדי

כשיש מעל לשבוע שלשולים ובדיקות צואה ובדיקות תקינות ואין חום. האם לקיחה של אבקת אלקטרוליטים כמו אלקטרו ריץ באמת תוכל להספג למרות השילשולים ואפשר להיות רגועים שאם לוקחים אותה 3- 5 פעמים ביום פלוס הרבה מים אז לא תהיה התייבשות או שום סיבוך מסוכן? או שאם יש שלשולים למעשה גם האבקה כנראה לא תספג ועדיף לקבל את זה בעירוי? תודה!

אפשר לנסות בוודאי, אפשר גם לנסות ג'לסקטאן אבל כדאי כבר לבצע תרביות צואה ובדיקות דם מקיפות כולל לצליאק

מנהל פורום מעי רגיש