טעם מר בפה כל הזמן ללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/01/2021 | 14:52 | מאת: יוכבד

שלום לדר יש לי לאחר כל אכילה ושתיה ישר טעם מר בפה זה בגלל שאין לי רוק בפה או בעיות בכיס המרה אני מיובשת לגמרי הפה יבש הגרון השפתיים העיניים האף יש לי יציאןת רכות מאד מהנורמלקס בצבע צהוב וצפות ריח רע ממה זה ויש כאבים בקיבה ברום הבטן משניי צידיי הבטןמתחת לצלעות יש לי גזים רבים בריח רע מה אני צריכה לעשות? שמתי לב שלאחר אכילה ושתיה היובש מתגבר מתקשה לאכול ולשתות כי יש כאבים בגב בחזה בקיבה סותריי חומצה לא עוזרים יש לי בעיות בסוגר הושטי העליון לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון מאז שאים לי רוק מתקשה יותר בבליעה גם כן סובלת מאד יש לי פיסורה שלא מתרפאת בגלל היציאות הרכות החומציות הגזים הלא נעימים יעצת להשתמש בפגלקס זה כמו נורמלקס כמעט ומגנזיום גורם לי לכאביי בטן בתודה

השבתי על השאלה אם אינני טועה. בצעו מה שהמלצתי ובבקשה לחזור לפורום עם עדכון

מנהל פורום מעי רגיש