שאלה בנושא של מעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/01/2021 | 13:13 | מאת: י..

שלום ד,נ.. בבקשה ברצוני לדעת איך ניתן בצורה יעילה ופשוטה להתגבר על מעי רגיש ?להמנע מרגישות כל כך גבוהה,,ותודה למענה

שאלה שדורשת הסבר בלתי נגמר. הרעיון במעי רגיש זה להפחית את הרגישות דרך מה אוכלים ואיך מתמודדים עם תחושות ומתחים. יש המון חומר קריאה בנושא. מקווה שעזרתי. בקרוב החוג שאני מוביל יוציא חוברת על איך מטפלים מכל מני היבטים. אשמח לחור עמך.

אפשר לעזור ולהשפיע על עוצמת התלונות תוך תאום ציפיות. יש מה לעשות

מנהל פורום מעי רגיש