כאב ונק באכילת בורגול

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

11/01/2021 | 12:16 | מאת: קלרה

שלום לדר באכילת בורגול לא ירד לי נעצר בבית החזה כאב מאד כמעט נחנקתי האם זה בעיות בושט יש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון האם ניתן למצוא פתרון לזה בלי התקנת פג אני מיובשת בכל הגוף השומנים והמים לא נספגים ורזה מאד בשל המחלה סובלת ממלאות כל גופי יבש עצירות קשה מאד מתקשה לאכול ולשתות יש לי כאבים מים בבטן בקושי נותנת שתן גזים מסריחים כל הזמן יש צריבה ברקטום בוולווהמהיציאות מהגזים מהחומציות סותריי חומצה לא עוזרים כל שיניי כואבות מהיובש בפה שאין רוק מקשה על בליעת המזון מה לעשות ?

התיאור קשה מאד ומצריך בירור. בורגול בדומה לאורז קשה להעביר מהפה לקיבה אבל התשובה שלי חלקית כי חסרים פרטים, בבקשה לפנות ליעוץ

מנהל פורום מעי רגיש