צמיחת יתר של חיידקים , זיהום בבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/01/2021 | 16:14 | מאת: מירית

שלום בת 40 לפני 5 שנים זיהום חיידקי בבטן חום שלשולים וכו' . מאז סובלת מכאבי בטן שלשולים וגם אי נוחות באיזור הקיבה ועוד. אובחן SIBO קיבלתי טיפול אנטיבוטיקה בלורמיקס רציתי לשאול האם טיפול ב SIBO שנגרם מזיהום בבטן הוא אפקטיבי לטווח ארוך או שלוקחים את האנטיביוטיקה ואחרי כמה חודשים שוב בדרך כלל השיבוש חוזר? תודה רבה

אם הטיפול בסיבו היה יעל אין צורך בטיפול נוסף, אם לא היה יעיל יש לחזור על התבחין נשיפה

05/06/2021 | 15:09 | מאת: אלכס

שלום, גם לי איבחנו סיבו. טופלתי בלורמיקס 10 יום (9 כדוריםביום) לפני שנה ללא הקלה. חזרתי עכשיו על בבדיקת נשיפה, שיצאה חיובית שוב. האם יש הגיון בלחזור על לורמיקס במינון אחר, או אנטיביוטיקה אחרת - איזו. מציין שנמצא גם פרזיט d. Fragilis בבדיקת צואה..אודה לתשובה

מנהל פורום מעי רגיש