ריפלוקס חמור ובקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/01/2021 | 00:08 | מאת: שירי

שלום, לי יש בקע סרעפתי יחסית קטן אך רפלוקס ממש חמור במונומטריה למרות דקסינלט 90 מ"ג והפנו אותי לניתוח המשולב. אני שוקלת 74 על 1.63 אך רוב השומן מצטבר אצלי בבטן, והיקף הבטן שלי הוא כ 110. האם ייתכן שהריפלוקס ממש ישתפר ולא אצטרך ניתוח אם ארד לפחות ל 70 סנטימטרים בהיקף הבטן? או שאם יש ריפלוקס כזה חמור אז לא סביר שיהיה שיפור משמעותי אפילו אחרי ירידה במשקל כי יש בקע ואולי הסוגר כבר עבר נזק בלתי הפיך? תודה מראש

ירידה במשקל תמיד עוזרת. נסי ואם השיפור ברפלוקס לא מספק עדכני אותנו שוב

מנהל פורום מעי רגיש