מינון של לורמיקס, SIBO

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/01/2021 | 23:09 | מאת: גלית מרמת גן

שלום אני בת 45. סובלת כבר 3 שנים מגלים של כאבי בטן, גזים, לפעמים שלשול לפעמים עצירות רפלוקס וקצת בחילות. ירדתי ב 3 שנים גם די חזק במשקל מ 54 ל 45 קג על גובה 1.69 בדיקות דם , CT בטן, קולונוסקופיה תקינות. הרופא אמר שאולי מדובר ב SIBO בגלל שהכל החל אחרי זיהום בבטן אודה על עזרתך 1. מה המינון הנכון של לורמיקס למשקל שלי ולכמה ימים יש לקחת? 2. האם יכול להיות SIBO שבו יש לפעמים כמה שבועות בלי שלשולים ואז כמה שבועות עם יותר שלשולים וכאבי בטן? זה מתאים? תודה רבה

המינון המקובל הוא 2 כדורים של 200 מ"ג 3 פעמים ביום למשך 10 ימים

מנהל פורום מעי רגיש