הבהרה לגבי שינוי ביציאות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/12/2020 | 23:11 | מאת: שגיא

שלום ד"ר שאלתי שאלה ולצערי התשובה שכתבת לי לא ברורה לי. שאלתי "האם בעקבות מאמץ עם הגב והאגן יכול להיות שהיציאות הפכו לדקות כמו עט בגלל שהפתח בין הרקטום לתעלה האנלית התכווץ מהמאמץ וסגור יותר? זה יכול להיות ככה חודש? אם כן יש דרך לסדר זאת?" וענית : "לא" האם הכוונה בתשובה שאין דרך לסדר זאת או שזה לא קשור להתכווצות וכו'. ואם כך אז מה יכולה להיות הסיבה שאחרי שהגב ואגן נתפסו ממאמץ מאז כבר חודש וחצי היציאות דקות כמו עט? תודה

הכוונה שההתאמצות לא משנה את מרקם היציאות או את צורתן, צריך לחפש את התשובה במקום אחר ובשלב ראשון לפנות לביופידבק של רצפת האגן

מנהל פורום מעי רגיש