כאב קבוע בצד שמאול תחתון לא מקיא

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/12/2020 | 05:40 | מאת: עידו

שלום שעשו לי סיטי היה התפשלות בבטן שמאלית עליונה כואב צד שמאול תחתון האם התפשלות יכולה לבוא כול 10 דקות ? ולעשות כאבים? יש כאב קבוע בצד שמאול שהולך ומחמיר ? מה הסיבוך של התפשלות בלע חסימה היה רשום ? אחר כך עשיתי עוד כמה סיטי ולא ראו שוב התפשלות ? מה הסיבוך של התפשלות ? כואב לי בצד שמאול בלי הפסקה מרגיש גם משו זז בצד שמאל ולוחץ אשמח ליעוץ צילום בטן בדיקות דם מלפני 3 יום תקין תודה

יהיה עליך לפנות לטיפול בהתפשלות. הטיפול הוא ניתוחי במידה וההתפשלות לא חולפה או חוזרת עכל עצמה.

מנהל פורום מעי רגיש