לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/12/2020 | 17:41 | מאת: יונית

שלום לדר לפני שלוש שנים בערך עשיתי מנומטריה לושט ויצא לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון ירדתי הרבה מאד במשקל והתייבשתי בכל הגוף אבל עדיין לא היו קשיי בליעה מזה שנתיים יש גם קשיי בליעה של מים ומזון לא יורד כמו שצריך לא מסוגלת לשתות מספיק מים ויש כאביי תופת אחרי כל שתיה ואכילה שום דבר לא עוזר סותריי חומצה לא עוזרים יש לי גם בקע סרעפתי מהיובש אבדתי רוק הפה יבש כל הזמן מפריע בבליעה הליחה נדבקת לגרון נשאר בפה השיניים כואבות גם האף התייבש כל עורי התייבש נהיתה לי פיסורה כרונית יש מלאות עצירות כרונית לוקחת נורמלקס שלא עוזר כל כך צריכה להתאמץ אין גרוי שצריך להתרוקן כל הזמן יש גזים לא נעימים רעשים מהבטן סי.טי.בטן אגן תקינים גסטרוסקופיה גם קולונסקופיה מלפני 3 שנים תקינה מה הפתרון לא מעונינת בפאג יש פתרון אחר למחלת הסוגר הושטי העליון? בתודה

יש לפנות ולבצע שוב את המנומטריה בשאלה של אכלזיה ולבצע צילום בליעת בריום מתוזמן (בי"ח השרון)

מנהל פורום מעי רגיש