צניחת רקטום וגזים אינסופיים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/12/2020 | 16:54 | מאת: טלי

שלום לדר יש לי גזים בריח רע כל הזמן אחרי כל שתיה ואכילה האם יתכן שבגלל שיש לי צניחת רקטום בינונית יש לי כל כך הרבה גזים?או בעיה אחרת הריח נוראי יש רעשיי מים מהבטן חזקים כל הזמן השתן לא יוצא מספיק רק בלילה יש יובש קשה בפה אין לי רוק בעין באף יש יובש קשה גם בגרון יש חנק מהיובש הרב

אין קשר בין שתי התופעות. פנה לדיאטנית גסטרו בשלב א

26/12/2020 | 20:41 | מאת: אנונימי

שאלה, עשית בדיקה וראו שיש לך צניחת קרטום?

27/12/2020 | 18:45 | מאת: דנה

כן פרוקטולוגית אמרה שיש לי צניחת רקטום בינוניתואני קוראת שזה יכול לגרום לאי שליטה על הגזים כל הזמן יש לי גזים מסריחים לא מתפקדת מזה צורב ברקטום בוולווה גם בעיות עצירות קשות לוקחת נורמלקס עושה לי רע גם גזים קיבה רכה צהובה צפה צורבת גם מאד

27/12/2020 | 21:40 | מאת: אנונימי

את כל שניה צריכה להפליץ את הגזים?

מנהל פורום מעי רגיש