ריפלוקס קשה וגרעפסים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/12/2020 | 22:38 | מאת: מיכל

שלום, יש לי ריפלוקס קשה ובקע סרעפתי. שנים לקחתי נקסיום והעבירו אותי לדקסינלט 90 מ"ג. יש לי גם אסתמה ויש ימים עם התקפי גרעפסים קשים שאז יש לי קושי לנשום ואני חייבת לקחת שאיפות עמוקות. מדוע למעשה זה קורה רק כשיש את הגרעפסים? כי למעשה הריפוקס הוא קשה כל הזמן(כך הודגם במונומטריה). והאם ישנו טיפול נוסף אפשרי לגרעפסים? ניתוח כרגע לא בא בחשבון תודה מראש

אם הגיהוקים הם חלק מתסמונת החזר יש לבצע ניטור חומצה כדי לראות אם הטיפול מספק

מנהל פורום מעי רגיש