מוטיליום מהי התועלת שלו?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

13/10/2020 | 11:58 | מאת: מיכל

שלום, האם ברילפוקס ובקע סרעפתי שמטופל עם קונטרולוק ישנה תועלת ללקיחת מוטיליום אם אוכלים כל 3 שעות? והאם עם מוטליום יש סיכוי שאהיה יותר רעבה יותר מהר לעומת אם הייתי אוכלת אתו דבר ולא לוקחת מוטיליום? תודה רבה

14/10/2020 | 21:56 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מוטיליום מזרז את התפנות התוכן מהקיבה למעי הדק על ידי כך שפחות וכן בקעבה שיכול לגרום לפלוקס

28/06/2021 | 21:28 | מאת: שרון

בני בן ה 18 סובל ממני רגיז עם עצירות קשה, מטופל בקונסטלה, יש כאבי בטן לאחר האוכל. הומלץ לו מוטיליום. קראתי שיש חשד להפרעות קצב בשימוש ממושך. מה דעתך? האם מסוכן עבורו?

09/08/2021 | 13:06 | מאת: שרון

מחכה עדיין לתשובתך 🙏

מנהל פורום מעי רגיש