טיפול לגזים רבים שהם כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/10/2020 | 22:55 | מאת: ירון

שלןם, מעולם לא היו לי גזים כמעט. מזה חצי שנה שהם כ 50 ביום. עשיתי תפריקט פוד מאפ ואני לא אוכל שום דבר שיכול לגרום לגזים, לוקח גם פרוביוטיקה אך זה לא עובר. האם סימיתקון יכול לטפל בשורש הבעיה ואם אני לוקח נאמר שבוע ומפסיק זה יכול להעלים לתקופה ארוכה את הגזים? או שזה טיפול שהוא רק כמו פלסטר ופועל רק בימים שלוקחים אותו? תודה מראש

08/10/2020 | 19:47 | מאת: ירין

שלום, אני לא הרופא, אבל יש לי בדיוק את אותה בעיה, FODMAP לא עזר ואין לי סיבו. ניסיתי לקחת מלא דברים נגד זה וכלום לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? גם כן ירון, ידוע לך מתי זה בדיוק התחיל לפני חצי שנה? יש משהוא שאכלת או עשית וזה פתאום קרה?

09/10/2020 | 06:46 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום הייתי ממליץ על בדיקת נשיפה לריבוי חיידקים במעי

10/10/2020 | 23:31 | מאת: בני

גם לי יש את אותה הבעיה. מה סה אומר בדיקת נשיפה לריבוי חיידקים במעי?

מנהל פורום מעי רגיש