הפיכת הוושט לוושט על שם בארט

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/09/2020 | 13:20 | מאת: עדי

שלום, האם אצל אדם שסובל מבקע סרעפתי ורילפוקס קשה(מונומטריה הודגם) מגיל 20 ולוקח קבוע נקסיום פעמיים ביום והריפלוקס הוא לא חומצי כבר אך קשה, הסיכוי שאף פעם או עד גיל מבוגר לא יווצר וושט על שם בארט הוא נמוך ובמקרה כזה ברוב הסיכויים יהיה חייב להווצר וושט על שם בארט? תודה מראש

24/09/2020 | 22:00 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום הסיכון להיווצרות ושט ע"ש בארט נמוך בכולם יחד עם זאת עושים בדרך כלל גסטרוסקופיה אחת לבדוק אם יש בארט אם אין- אז בדרך כלל גם לא היה

מנהל פורום מעי רגיש