קושי בנשימה כנראה מצרבת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/06/2020 | 07:46 | מאת: דני

שלום רב, יש לי בחודשיים האחרונים קושי בנשימה, רופא אף אוזן גרון אבחן אותי לפני כשנה עם קונכיות מוגדלות וסטיה קלה במחיצה, השתמשתי באוטריווין כשנה, בחודשיים האחרונים הרגשתי כמין מועקה לנשום וזה הופיע מכיוון בית החזה, רופא אאג אמר שזה בגלל הקונכיות והסטיה ואני צריך ניתוח, אבל המצב היה ככה כמה שנים ומעולם לא חוויתי בעיות נשימה כמו שאני חווה עכשיו, מכיוון שהקושי מגיע מבית החזה (גם כשאני נושם מהפה) הנחתי שזה לא קשור לאף, היות ואני סובל מצרבות ורפלוקס ומעי רגיש שיניתי את הכדורים של הצרבת וזה עדיין לא עזר, עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה דרך הפה ולא התגלו ממצאים חריגים, מלבד רפלוקס וחשד קל ביותר לפצע. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות. מצד אחד זה לא מרגיש שהבעיה מהאף מכייון שזה קורה גם בנשימה בפה וגם שהמועקה מגיעה מהחזה, ומצב שני הכל תקין באופן יחסי מבחינת הצרבות. עזרה? הכוונה?

12/06/2020 | 22:16 | מאת: ד"ר קרטר דן

של ום יש לבצע בדיקת חשיפה של הושט לחומצה במידה ויש החזר ושט-קיבה י שלטפל

מנהל פורום מעי רגיש