כדורי נקסיום וקיבה רכה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/06/2020 | 14:37 | מאת: אבי

שלום באוקטובר 19 לאחר בירור (קולו+אנדו) אובחנו דלקת Mild והליקובקטור, קיבלתי טיפול מרובע שהסתיים לאחר 10 ימים לאור שלשולים עם דם, הרופא אמר שזו כנראה תגובה של הגוף. לאחרונה חזרו תחושות ורעשי תסיסה, לאור בדיקת נשיפה תקינה ב 11.19, הגסטרו המליץ על נקסיום 20 מ"ג פעם ביום למשך חודש, לאחר 20 ימים החלה קיבה רכה וחזרו התחושות והרעשים 1. האם תופעת לוואי מוכרת ? 2. האם יש המלצה כלשהי מעבר להפסיק ולהמתין ? בתודה מראש, בברכה,

12/06/2020 | 22:15 | מאת: ד"ר קרטר דן

של ום נקסיום אכן יכול לגרום ליציאות רכות במידה והתופעה ממשיכה מומלץ להפסיק את הטיפול ולעבור לקבוצת טיפול אחרת, למלך פמו 40 מג

מנהל פורום מעי רגיש