מפליץ מלא פעמים ביום שאלה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/06/2020 | 14:55 | מאת: יחיאל

שלום, כבר מספר שנים כל יום אני מפליץ בסביבות ה50 פעמים ביום לא משנה מה אני אוכל או לא אוכל. (גם כשאני צם 24 שעות) עשיתי בדיקת סיבו לקטוז אבל יצא שלילי. והרופא גסטרו לא חושב שזה סיבו. הלכתי מספר פעמים לרופאים גסטרו ואין להם מה להציע לי, הם תמיד אומרים שזה האוכל, אבל אני מסביר להם שזה לא קשור, ניסיתי, זה לא עוזר ואני רואה בעצמי שזה לא קשור . יתכן שזה כן סיבו? כל עוד הרופא לא חושב שזה אני לא יקבל טיפול אנטיביוטי, מה אתה חושב?

02/06/2020 | 23:16 | מאת: ד"ר קרטר דן

כבר עניתי שווה לנסות טיפול בלורמיקס בנוסף שווה לנסות דיאטת LOW FODMAP

מנהל פורום מעי רגיש