שאלה בקשר לSIBO תודה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/05/2020 | 10:16 | מאת: דניאל

שלום, בעבר עשיתי בדיקת SIBO LACTOSE שותים איזה נוזל מסוים ואז כל כמה זמן נושפים בשקית. יש מצב שהבדיקה הזאת מפספסת את SIBO במידה ובאמת יש? הבנתי שיש גם בדיקת SIBO METHANE ו HYDROGEN? האם אלו בדיקות שונות לאבחנת SIBO?

29/05/2020 | 10:24 | מאת: דניאל

אני מציין שעל הדף שקיבלתי רשום רק על הנתונים של הLACTOSE, לא רשום שם כלום על HYDROGEN ו METHANE,

31/05/2020 | 23:02 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום בבדיקה קימות בעיות רבות, העירית בהם הינה רגישות נמוכה עקב מעבר מהיר למעי הגס אני איני נוהג כלל להשתמש בבדיקה זו, ובמקרה של חשד משתמש בטיפול אנטיביוטי ככלי אבחנתי

מנהל פורום מעי רגיש