מקור כאב הבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/05/2020 | 15:50 | מאת: אורח

שלום, לפני כחצי שנה סבלתי מכאב בטן חריג שנמשך במשך שבועיים (עד שהתחלתי לקחת אומפרדקס). הכאב היה בא לידי ביטוי בהרגשת שריפה וכאב עצומים בכל פעם שאכלת ושתיתי. זה הגיע למצב שלא אכלתי כמעט כלום עד שהאומפרדקס החל להשפיע (לאחר מספר ימים עד שבוע). לא נמצא חיידק, לא היה חום ועד היום אינני יודע מה זה היה. רופא אמר לי שאולי מדובר בקלקול קיבה, אבל לא נראה לי הגיוני שקלקול קיבה יוביל למצב כזה קיצוני (גם לא היו שלשולים). רופא אחר אמר שאולי מדובר בדלקת בקיבה. האם תוכל לומר לי ע"פ התסמינים שחוויתי מה סביר שזה היה? תודה

23/05/2020 | 22:24 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום יתכן והיה מדובר בזיהום שחלף בכל מקרה אם אין כל תלונות, ניתן לשים את זה מאחור

מנהל פורום מעי רגיש