קרקורי בטן וחסימת מעי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/02/2020 | 15:18 | מאת: ליה

שלום בת 46 מדי פעם על בסיס יומיומי קרקורי בטן בצד השמאלי העליון וזרמים לאורך הצד השמאלי ללא כאב.כחצי שנה נטייה לעצירות יובש בעור ובפה שקשורים אחד לשני.הקרקורים מופיעים לאחר שתייה בעיקר.כמו כן גזים בשעות הערב והליה לאחר ארוחןת אחרונות.ממה נובעים תסמינים אלו? האם יש קשר בין הקרקורים לחסימת מעי? תודה

29/02/2020 | 20:46 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום חסימת מעי הינה מצב רפואי מסוכן הדורש התערבות מיידית לא נראה לי שזנ מצבך לאור הסבל של החצי שנה האחרונה... פני למומחה לבירור תלונותיך

מנהל פורום מעי רגיש