האם זה מעי רגיז או משהו אחר

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/01/2020 | 09:37 | מאת: יוסי

שלום ד"ר אני בן 40 במשך שנים רבות אני סובל מתקופות של צואה רכה , תקפות של צואה רגילה , תקופות של צואה בצורת אבנים קשה. בחצי שנה האחרונה התחלתי עקב חרדה שאני סובל ממנה לקחת אנאפרניל שעושה עצירות-היתה לי תקופה עצירות. לפני שבועיים היה לי סטרפטוקוק וקיבלתי דאלצין מהיום החמישי יש לי צואה רכה מאוד לא מימית אלא צואה רכה אני לוקח פרוביוטיקה של אלטמן וגם ויוומיקס אבל עדיין הצואה רכה ... אציין שאני סובל מחרדה ואני תמיד סטרטס גבוהה .. האם יתכן שכל התסמינים האלו הם מעי רגיז .. אני חושש מסרטן המעי הגס כי אני קראתי באינטרנט ששינוים ביציאות הם סימן. צירפתי תמונה של היציאה (מתנצל על כך אבל זו הדרך היחידה להעביר את זה) תודה ד"ר

20/01/2020 | 10:05 | מאת: יוסי

שכחתי לציין שלפני כל התרוקנות יש התכווצות בבטן התחתונה ועוברת מייד עם היציאה

21/01/2020 | 22:26 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום סביר להניח שהשינוי בהרכב הצואה הינו תוצאתי לטיפול באנטיביוטיקה, וכי קודם לכם סבלת מתסמונת המעי הרגיש בכל מקרה, ובעיקר לאור החרדה שהינך מגלה, שווה להבדק אצל מומחה לגסטרו

מנהל פורום מעי רגיש