כאבים בצד שמאול בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/01/2020 | 06:38 | מאת: שלומי

שלום יש לי כאב בצד שמאול של בטן התחתונה עברתי קולנסקופיה קצרה האם הבדיקה הזו בודקת את כול המעי הגס השמאלי והאם זה שולל דברקוליטיס דלקת שם עם הרופא אמר שיצא תקין ועדיין כאבים צד שמאול אשמח לדעת תודה

21/01/2020 | 22:23 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום הבדיקה אינה בודקת את כל המעי, אלא את הצד השמאלי שלו בדרך כלל סעיפים ממוקמים במעי השמאלי קולונסוקפיה אינה בדיקה להערכת דלקת חריפה בסעיפים

22/01/2020 | 04:25 | מאת: שלומי

אני חושב שיש לי סעיפים המעי הגס אני בן 28 לא היתי מקפיד בירקות ופירות כמה שנים זה התחיל מעצירות איזה בדיקה מגלה דלקת סעיפים תודה

מנהל פורום מעי רגיש