שאלההההההההההה תודההההההההה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/01/2020 | 12:36 | מאת: דן

לפני חצי שנה סבלתי כאבי בטן חודש וחצי עשיתי סי טי בטן יצא ברוך השם תקין רק כבד שומני .היה לי נפיחות גזים יציאות לא סדירות .עשיתי גם קולנסקופיה יצא תקין .בן 45 חולה סכרת.לפני שבועיים עוד פעם גזים כאבי בטן תחתונה נפיחות ויציאות צהובות שאם אני זוכר היה גם אז מה ניתן לעשות לחזור על בדיקות מה אומר יציאות צהובות.תודה תגובה

16/01/2020 | 23:11 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במידה והיציאות חזורות לצבע ומרקם תקין, הרי שאין צורך בהמשך בירור במדיה והיציאה ממשיכה שלשולית\ צהובה, צריך להמשיך את הבירור

מנהל פורום מעי רגיש