כאבי בטן כחודש וחצי שמוקרן גם לגב תחתון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/12/2019 | 16:42 | מאת: ליאן

דר שלום ותודה מראש, כחודש וחצי אני עם כאבי בטן למטה , באמצע ולמעלה לא יודעת איפה כואב לי שמקרין לגב. עשית u.s גניקולי הכל בסדר, שבוע הבא יש לי u.s איברים בבטן מקווה שהכל בסדר. אני בת 65 עשיתי קולונסקופיה פעם אחת לפני שלושים שנה. מרגיש לי כי אני לא מתרוקנת מספיק ולעיתים הולכת הרבה לשירותים. רופאה הכללית שבדקה אמרה שנראה לה שזה מעיים. יש לי תור לגסטרו בעוד חודשיים. השאלה שלי האם לפי התאור שלי זה יכול חס וחלילה להיות סרטן המעי הגס? עשיתי לפני חצי שנה בדיקות דם ודם סמוי בצואה הכל בסדר. ממש לחוצה וחרדה. אשמח לדעתך? תודה מקרב לב, ליאן.

06/01/2020 | 22:41 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום שינוי בהרגלי יציאה דורש בירור של מערכת העיכול התחתונה אכן יש מקום לביצוע קולונוסקופיה כבדיקה ראשונה

מנהל פורום מעי רגיש