החלק הראשון בצואה בצורת אבנים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/11/2019 | 01:46 | מאת: נעם

שלום מזה תקופה שאני שם לב שהחלק הראשון בצואה שלי הוא בצורת גושים (כמו אבנים) שמחוברות אחת לשניה. בהמשך יכול להיות אפילו צואה רכה יחסית. אני שותה מספיק, אני פעיל גופנית (אני מע גיל 40), ויש לציין שיש לי יציאות סדירות קבוע מדי יום. איך זה נוצר? האם זה מעיד על בעיה כלשהי במעי הגס/ברקטום? האם זה אומר שאני לא מתרוקן לגמרי ביציאות? והאם זו בעיה? תודה

24/11/2019 | 22:56 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במידה ואין תלונה של עצירות, אין צורך בכל בירור במידה והיציאה קשה\ ממושכת\ קיימת תחושת חוסר התררוקנות- רק אז יש מקום לבירור אצל גסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש