כאב בבטן תחתונה שמאל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/10/2019 | 08:19 | מאת: רונה

שלום יש לי כאבים מזה כחודש בערך בבטן תחתונה צד שמאל. לא כל כך נעים לדבר על זה אבל לאחרונה מרקם הצואה השתנה (נהייתה יותר דביקה ורירית) כך שאני נאלצת אחרי כל יציאה להתקלח . לפני כשבוע התחילה לי עצירות ביחד עם שלשול משהו מוזר שאני לא מצליחה להתרוקן וכשאני מצליחה קצת אז יוצא לי שלשול וכל הזמן יש לי גם ריר בצואה. האם אני צריכה לגשת לרופאה( קצת מביך לדבר על זה) והאם יש סיבה לדאגה? תודה

24/10/2019 | 23:49 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אכן כדאי להגיע לרופא ולהבדק פני לרופא המשפחה בשלב הראשון

מנהל פורום מעי רגיש