רעשים מהבטן..................

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/10/2019 | 19:52 | מאת: רעשים מהבטן

היי יש לי רעשים מהבטן לפני האוכל , אחרי האוכל, כשאני רעבה, כשאני לא רעבה ואפילו שאני ישנה. עשיתי בדיקות והכל תקין. לגבי גסטרו שלושה רופאים שונים לא חשבו שכדאי לעבור בדיקה פולשנית כזאת בגלל רעש שלא כרוך בכאב. הדבר בעיקר מביך ופוגע לי בתפקוד היומיומי בעבודה ובלימודים. האם יש טיפול תרופתי לכך?

15/10/2019 | 23:27 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מי שומע את הרעש? מה יש חוץ מקרקורים? למה זה מפריע בכלל?

16/10/2019 | 07:26 | מאת: רעשים בבטן

כל מי שנמצא סביבי שומע את הרעשים. זה מפריע מאחר וזה מאוד מביך. זה גורם לאנשים שליידי מיד להביט עליי ואף לגחך. זה גם לא מרעיש ומפסיק, לפעמים זה יכול להמשך דקות ארוכות. חוץ מהרעשים אין כלום.

מנהל פורום מעי רגיש