בירור בענין צואה. האם תקינה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/09/2019 | 18:30 | מאת: עינת

בת 47 10שנים עם מעי רגיז המלווה בתקופות של שלשולים או עצירות וגם יציאות נורמליות סובלת הרבה מכאבי בטן וגזים לא נוגעת במוצרי חלב בשל רגישות ללקטוז אוכלת בעיקר ירקות מבושלים ואורז לחם עם מיונז מידי פעם מלפפון בננה. האם יציאה גדולה של מעין נחשים בינונים. נחשבת יציאה סבירה סליחה על התיאור א הייתי מקוררת ומצוננת בימים האחרונים ולקחתי כדורים נגד צינון אולי גם השפיע. תודה ושבוע טוב

29/09/2019 | 19:29 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום שינוי חד פעמי בצורת\ הרכב היציאה אינו סימן למחלה במידה והענין ימשך יש לשקול בירור

מנהל פורום מעי רגיש