מעי רגיז והפרשות מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/09/2019 | 01:10 | מאת: אורי

דר קרטר שלום, במשך כ5 חודשים אני סובלת מכאבי בטן צואה מרובה ,שלשולים, נוזלית או רגילה בכל פעם היא שונה. עפ הגסטרולוג אני סובלת מIBS . במשך כל היום אני עם כאבי בטן אחרי האוכל הם מתגברים עד כדי לרמה של בכי. אוכלת בעיקר אורז. ודבר נוסף כבר כחצי שנה מהופעת כאבי הבטן והשלשולים יש הפרשה מפי הטבעת שמגיעה לתחתון, בעבר הייתה חזקה כיום פחות אך עדיין מפריעה ועם ריח לא נעים,( בנוסף פניתי ל פרוקטולוג שאמר שהכל תקין, והגסטורולג טען שיכול להיות שזה קשור למעי הרגיז) מה ניתן לעשות בהקשר לשני המקרים בהקלה על תסמיני המעי הרגיז וההפרשה? תודה!

26/09/2019 | 23:05 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום כדאי לפנות למומחה לתחום במסגרת מרפרה נוירוגסטרואטרולוגית

מנהל פורום מעי רגיש