איך לשקם את פלורת מעי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/09/2019 | 22:17 | מאת: מיכל

דר' שלום, לפני כ 3 שנים קיבלתי אנטיביוטיקה לא מתאימה שגרמה לי לפריחה והרסה לי את פלורת המעיים. עד היום אני לא מצליחה לשקם את המעי (גזים, נפיחות) עשיתי טיפולי הידרוקולון פעמיים וכמה משטרי דיאטה אך עדיין הכל אותו דבר. גם היום אני בדיאטה קיצונית שהתחלתי לא מזמן אך אני לא רוצה לשחק עם הגוף שלי. מה לדעתך צריך לעשות במקרה זה? ניתן לשקם את הפלורה למצב תקין? האם יש בדיקות שצריך לבצע? תודה מראש

11/09/2019 | 22:17 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום ניתן לנסות טיפול ברפקסימין ואחכ פרוביוטיקה במינון גבוהה

מנהל פורום מעי רגיש