צואה שחורה חד פעמית

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/08/2019 | 10:05 | מאת: ר.ק

אתמול לאחר אכילת מאכל קלוקל (כפי הניראה בשר) סבלתי מכאבי בטן חזקים לאחר כ 4 שעות הקאתי ומאוחר יותר יצאה לי צואה בצבע שחור. חשןב לציין שלפני חודש בבדיקת דם סמוי התקבלה תשובה שלילית. היום 12 שעות אחרי ההקאה והצואה השחורה עדין יש כאבים קלים בבטן עדין יצאו שאירות מזעריות של צואה שחורה אולם ההארגשה הכללית טובה. מה עלי לעשות לפנות לבית החולים או לחכות ולראות עם קיימת הטבה

31/08/2019 | 11:55 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במידה ויש הטבה ניתן להמתין אם אין הטבה יש לפנות לבדיקת רופא בכל מקרה כדאי לבצע ספירת דם בהמשך

מנהל פורום מעי רגיש