הורדת פרופיל בגין יציאות מרובות ( לשירותים)

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/08/2019 | 20:52 | מאת: דניאל

כל התיכון סבלתי מיציאות מרובות. כל בוקר 3 פעמים בשירותים ואז כשאני בבית הספר עוד פעמיים בשירותים. אני חייב שירותים צמוד אלי. בעת מצבי חרדה חייב לשירותים באופן דחוף, לא יכול להתאפק בכלל כאשר צריך לשירותים. הייתי מחסיר רבות עקב יציאה לשירותים במהלך היום. הודעתי על כך לצבא והצבא ביקש חוות דעת מרופא המשפחה. הבעיה היא שמעולם לא דיווחתי על כך לרופא המשפחה כיוון שפשוט זרמתי עם זה במהלך הלימודים. לא הייתי יוצא לטיולים שנתיים ולסיורים מחוץ לבית הספר עקב הבעיה שאין לי שירותים צמודים וכשאני צריך לשירותים אני לא יכול להתאפק אפילו דקה. אז לא הייתי יוצא לשום פעילות שיש בה נסיעה באוטובוס השאלה שלי היא האם אפשר להוריד על זה פרופיל?. כרגע הפרופיל שלי הוא 72 ואני מעוניין להוריד אותו ל64.

04/08/2019 | 00:20 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום הפרופיל במקרה זה יכול להגכזר מהבעיה הנפשית ( חרדה) או כתסמונת מעי ריש. בשני המקרים ניתן לקבוע פרופיל נמוך מ72

מנהל פורום מעי רגיש