טיפול ביופידבק ל-soiling

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/06/2019 | 20:46 | מאת: נינה

שלום ד"ר קרטר, תודה שאנתה עונה על שאלותינו. אני בת 68, אובחנתי כסובלת מבעיה שהוגדרה כ- soiling. הוזכרה אפשרות טיפול בביופידבק - כמועדפת. אני יודעת שקיים במרפאה שאתה מנהל. על מה מבוסס ביופידבק לבעייה כזו, ומה החלק שמשחק בטיפול "הראש" של המטופל ? האם מטפלים בספינקטר או בראש? כיצד יודעים תוך כדי התהליך שהטיפול בדרך להצלחה?אשמח אם אולי תצרף לינק להסבר על מהות טיפול כזה. תודה רבה !!

13/06/2019 | 23:05 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום בפשטות- הטיפול הינו מכוון לשרירי רצפת האגן, אך גם בעל השפעה מרכזית - כלומר " על הראש"

מנהל פורום מעי רגיש