גזים.נפיחות בבטן.אי ירידה במשקל.גזים לאורך כל היום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/02/2019 | 01:12 | מאת: בתיה

שלום.מזה 3 חודשים שאני סובלת מגזים.במשך כח שעות היום ולא משנה מה אני אוכחת.הדבר גורם לי לאי נעימות קשה מאוד.אני גם לא מצליחה לרדת במשקל.הבטן נפוחה האם יש טיפול?האם אני צריכה לדאוג.לאימי היה סרטן במעי.אני מפחדת מידי בכדי לעשות קולונוסקופיה.עשיתי לפני 14 שנה והכל היה תקין.תודה רבה

07/02/2019 | 22:23 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום גזים קשורים בדרך כלל במזון נסי להפחית מוצרי חלב כשלב ראשון במידה ואין שיפור פני לדיאטנית פני גם לגסטרואנטרולוג- הגיע הזמן חלקולונוסקופיה לפי הספור המשפחתי

מנהל פורום מעי רגיש