קיבה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/01/2019 | 18:14 | מאת: אריאל

שלום גיל 50 לפני 3 שנים גסטרוסקופיה תקינה. החלו אז צרבות ותחושות באיזור הקיבה. בחצי השנה האחרונה החמרה בתסמינים. בדיקות דם תקינות. דם סמוי תקין. אם לוקח לוסק זה משפר את המצב לא לגמרי אבל מקל. אני אעשה כנראה עוד חודש שוב גסטרוסקופיה רציתי לשאול 1. אם חלילה מדובר בסרטן הקיבה. האם לוסק היה עוזר ומקל קצת את התסמינים או שעצם העובדה שהוא מקל זה אומר שפחות מתאים לסרטן הקיבה? 2. בסרטן הקיבה. האם יכול להיות שבועיים שלושה של שיפור ואז החמרה ואז שוב שיפור ושוב נסיגה? או שהתסמינים רק אמורים ללכת ולהחמיר כל הזמן? תודה רבה

07/01/2019 | 23:37 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במקום ללכת סחור וסחור, בצע את הגסטרוסקופיה וקבל תשובה ברורה. אין טעם בהעלאת השערות כאשר מדובר בבדיקה פשוטה מהירה ובטוחה

מנהל פורום מעי רגיש