יציאות מרובות !! במשך שבועיים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/01/2019 | 18:46 | מאת: מוטי

שלום אני כבר מעל שבועיים בערך הולך לשרותים לפחות 6 או 7 פעמים ליציות .. אני מודה שביום יום אני הייתי הולך לשרותים מינימום 3 פעמים בנורמה .. אבל בתקופה של שבועיים איך שאני מסיין את האוכל אני מרגיש את הלחץ סוג של כאב מציק כזה וישר רץ לשרותים ואז נרגע איני יודע ממה זה אני פשוט מרגיש מוזר עם זה אין דם או שלשול אמת ...מה שכן יש לי כל היום גזים ונפיחות של גזים כאלה אני קצת מוטרד מכל זה אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה מראש ..

07/01/2019 | 23:28 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במידה ומדובר בתלונה חדשה, יש מקום לבירור אם הינך סובל בדרך כלל מכאבי בטן ובעיות ביציאה, ניתן לחכות מעט ואולי לבצע שינויים מינמאליים בדיאטה ( כהפחתת מוצרי חלב ופירות) עד שהכל ירגי

מנהל פורום מעי רגיש