מערכת העיכול וכאבי בטן מציקים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/10/2018 | 12:38 | מאת: מרים

שלום! מזה כשלושה חודשיים מפעם לפעם יש לי מחושיים בבטן שמציקים לאחרונה לא היה לי תאבון ולאחר שבועיים חזרתי לאכול אך ירדתי לכמעט שלושה קילוגרם עשיתי לפני כשבוע בדיקות דם כלליות והן היו תקינות ברצוני לדעת ממה יכולים להיות המחושים שמופיעים והירידה במשקל וזאת למרות שהבדיקות הכלליות היו תקינות בתודה מרים שמחכה לתשובה

13/10/2018 | 09:45 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אינני יכול לאבחן באמצעות הפורום הינך זקוקה לבדיקה רפואית אנא פני לגסטרואנטרולוג לבירור

מנהל פורום מעי רגיש