אבחון ריפלוקס תחושת מחנק

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/08/2018 | 21:16 | מאת: איריס

שלום, לפני כשבועיים כאב לי הגרון. חשבתי שזה וירוס. בבדיקה עלה גי זהו כאב וירלי. הכאבים המשיכו עד כדי צרידות, תחושת מחנק בגרון ובסרעפת וללא שינה. בבדיקת אאג אבחן ריפלוקס בטענה שמיצי קיבה עלו דרך הוושט ויצרו כוויה בגרון. כשבוע אני עם אומפרדקס וטמס . תחושת המחנק קיימת במיוחד בלילה והרבה הוצאת אויר. איך ניתן להקל?

06/08/2018 | 21:57 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום איני בטוח כיצד הגיעו למסקנה שמדוב ברפלוקס. אם אומפרדקס וטמס לא מסייעים, סביר להניח שמדוב באבחנה אחרת חזרי לבדיקת אא"ג

מנהל פורום מעי רגיש