אריתרומיצין ורסולור -האם השילוב מסוכן?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/06/2018 | 01:00 | מאת: מ.י

רציתי לדעת באופן תיאורטי האם אריתרומיצין במינון אנטיביוטי של 100 -200 מג ליום יכול להיות מסוכן עם רסולור 1 מג שגם יש לה אפקט פרוקינטי ,או שהאזהרות לבעיות לב וכו מתייחסות למינונים הגבוהים יותר ?

16/06/2018 | 09:50 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום באופן תאורטי- עשוי להיות סיכון, בעיקר עקב נטילת הארטרומיצין. לא מכיר עבודות על השילוב בין ארטרומיצין ורזולור. רזולור מאד אפיני לרצפטורים במעי, ולכן בטוח בכל קבוצות הגיל לגבי נטילה ממושכ של אריטרומיצין- מומלץלעקוב על ידי אקג

מנהל פורום מעי רגיש