האם צואה תקינה תמיד עבה?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/04/2018 | 08:21 | מאת: דן דין

לא מצליח להבין .. האם מעי רגיז לא גורם לצואה להיות דקה לפעמים ? האם בנורמלי כל אדם לפעמים הצואה שלו דקה ולפעמים תקינה?

04/04/2018 | 22:51 | מאת: ד"ר דן קרטר

אכן במעי רגיז צורת הצואה עלולה להשתנות עדיין יש לשלול סיבות אחרות

28/10/2019 | 11:05 | מאת: רוני

אהלן בוקר אור ד"ר ממה בדר"כ צואה עבה נוצרת ? מרגיש לי בזמן היציאה שיש לה קושי ביציאה בגלל הנפח שלו. הצואה תמיד חייבת להיות עבה? יש הרגשה של אי נעימות בפי הטבעת לאחר מכן. אני משתמש בסיבי פסיליום כף ביום ושותה הרבה מים ובמהלך היום אוכל הרבה סיבים תזונתיים.האם אני צריך להפסיק עם הפסיליום ? אשמח אם תענה על שאלותיי תודה מראש ד"ר

מנהל פורום מעי רגיש