בליעת מסטיק מספר לילות ברצף

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/03/2018 | 23:36 | מאת: אורביט

שלום מזה שנים אני נוהגת להיכנס למיטה עם מסטיק. לרוב אני מוציאה אותו לפני השינה, אך לעיתים הוא נפלט ונדבק למצעים או לשיער. לאחרונה, לעומת זאת, במקום לפלוט את המסטיק אני בולעת אותו ומתעוררת עם תחושת בחילה ונפיחות שמלוות אותי כל היום ועם שאריות מסטיק דבוקות לשיניי. שאלותיי : 1. האם הבחילה והנפיחות קשורות לבליעה, או שעליי לשלול סיבות אחרות? 2. האם לבליעת מסטיק 'כרונית' יכולה להיות השפעה ארוכת טווח (כמו חסימת מעיים)?

31/03/2018 | 15:33 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום מכיון שלא מומלץ להרדם עם מסטיק, פשוט תפסיקי את המנהג ותראי אם יש שיפור נשמע פשוט?

מנהל פורום מעי רגיש