שאלה לגבי גורמים לרפלוקס כרוני ומבאס ביותר

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/11/2017 | 11:09 | מאת: מיקי

שמי מיקי שאלה לי האם שימוש,ממושך בקלונקס עלול לגרום לרפלוקס משתמשת 9 שנים עם הפסקות ב0.5 או חצי לחרדות ונאמר לי שעלול להשפיע על הסוגר מה גם שאני עברתי 8 לידות וגם זה יכול להשפיע על האיזור כמו כן חולשת רצפת אגן עם צניחה בדרגה בינונית של הרחם והשלפוחית מסתדרת עם זה בסדר אבל הרפלוקס ממש לא מניח וניסיתי כל מיני כדורים ובדיקות ולא מסוגלת לקחת כל החיים אומפרדקס זה מרגיש מאד מאד לא בריא מאד שומרת על תזונה ומאובחנת עם פיברומיאלגיה ומעי רגיש שנים תודה

24/11/2017 | 09:04 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום תרופות כקלונקס עשויות להפחית את הלחץ בסוגר בין הושט לקיבה ולתרום להחמרת רפלוקס יחד עם זאת בדרך כלל יש גם בעיה נוספת, והתרופות רק מחמירות אותה מליוני אנשים בעולם משתמשים במעכבי תעלות מימין מסוג אומפרדקס באופן קבוע.

מנהל פורום מעי רגיש