תחושת אי נוחות במע הנשימה והעיכול בעונות מעבר

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/11/2017 | 15:13 | מאת: מיקי

יש לי תופעה כבר המון שנים עם החמרה בעונות מעבר התופעה היא תגובה אלרגית למזג,האוויר בעיניים ובסינוסים ובגרון גירוי ושיעול יבש בבקר ובערב משתמשת שנים במשאף ולפעמים גם במשאף סטרואידי שהשיעול לא מרפה תמיד לצד תוםעות אלו מלווה כאב בטן שמאד דומה לתחושה בסינוסים כאב בעיקר בלחיצה תחושת נפיחות ונטיה לצרבות היציאות בסדר לפעמים מתעכבות ובעלות נפח נמוך לדעתי עכב רצפת אגן חלשה וצניחת רחם לאחר 8 לידות כל הברורים שנעשו תקינים למעט מעט רפלוקס שנראה במצלמה מהאף מה דעתך האם האלרגיה משפיע לי מע העיכול ממש מחמיר בסתיו ובאביב ומלווה בעייפות של אלרגיה תודה הורדתי גלוטן וחלב,ויש שיפור מסוים

19/11/2017 | 15:17 | מאת: מיקי

הכאב במרכז הבטן תחושה ולפעמים קרקורים וגזים פנימיים

19/11/2017 | 15:18 | מאת: מיקי

הגסטרו טוען שלא מכיר את התופעה והבטן זה מעירגיש

21/11/2017 | 22:29 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קשה מאד לאבחן אלרגיה אמיתית של מערכת העיכול. בדרך כלל מדוב רבפרעה בתינוקות\ ילדים צעירים. ממליץ שתפני לאלרוגולוג ליעוץ

מנהל פורום מעי רגיש