קושי בהתרוקנות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/11/2017 | 12:01 | מאת: גיא

שלום אני בן 48. בריא בד"כ. די רזה תמיד הייתי רזה. מבחינתי יציאות תקינות בד"כ פעם ביום יושב כ 2-3 דקות ויש יציאה. בדיקת דם תקופתית לפני כמה חודשים תקינה. נתנו לי גם לבצע דם סמוי כחלק מהצ'ק אפ. ביצעתי לפני חודש את הדם סמוי. על מנת לקחת את הצואה ישבתי במהלך היציאה על האסלה כשרק הישבן השמאלי נוגע באסלה והצד הימני של הישבן מורם ואז כשהצואה יצאה לקחתי עם היד עם ניייר טואלט את הצואה ובהמשך לקחתי דגימה לבדיקה. מאז התנוחה הזאת שישבתי והתנועה הזאת , יש לי כבר חודש קושי להתרוקן. מגיעה יציאה ואני יכול לשבת כמה פעמים רבע שעה ואפילו שעה ולא מצליח להוציא אותה. מרגיש צורך משמעותי לשירותים ולוחץ וזה לא יוצא ואפילו פעמיים הכנסתי את היד להוציא את הצואה. כל זה למרות שהצואה לא קשה מהרגיל אלא רגילה ואין שינוי ביציאות. האם יכול להיות שישיבה כדקה על צד אחד של הישבן כשהצד השני מורם בזמן יציאה ( לצורך לקיחת הצואה ) גרמה לי לפגיעה בשרירי/עצבי האגן ובעיית התרוקנות? מה עושים? תודה רבה

10/11/2017 | 15:30 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום לא ברור לי מה עשית, אך העובדה שקיימת בעיה דורשת בירור פנה לרופא גסטרו

מנהל פורום מעי רגיש