מאוד מיואשת ולא יודעת כיצד לטפל במעי רגיז מאוד קשה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/10/2017 | 19:52 | מאת: ממש מיואשת

אני בת 51 בגיל 21 היה לי מעי רגיז מאוד קשה שהתאפיין בשילשולים.אחרי 5 שנים קיבלתי אנפרניל לדיכאון והחלמתי כליל .לפני 5 שנים באמצע טיפול בהוגמנטין 875 חזר לי מעי רגיש מאוד קשה...של שילשולים ולאחר דיאטת קנדידה זה הפך גם לעצירות ושילשולים.ניסיתי הכל דיקור,צמחי מרפא ,נטורופתיה ,פרוביוטיקה של חברת ביוקר ולהחליף את האנפרניל בכדורים אחרים.אני לוקחת 50 מג רסיקואל שקיבלתי מגסטרולוג אבל אני עדיין סובלת ממעי רגיז. אני מאוד מיואשת ואני חווה גיהנום ופגיעה חמורה באיכות חיי.אני רגישה ללקטוז אין לי צליאק..אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות מעבר לתזונה מותאמת שגם זה לא עזר.אני מרגישה ביש מזל נוראי שקיבלתי את אנטיביוטיקה זאת ולא מוצאת פיתרון.ראיתי שישנה תרופה שפועלת על שריר מערכת העיכול בשם קוליטרול השאלה אם זה יכול לעזור ומה עוד אפשר לעשות.אני לא יכולה לעבוד,לנסוע ובכלל לנהל אורח חיים רגיל .מה עושים?????

29/10/2017 | 19:58 | מאת: מאוד מיואשת

שכחתי לציין שהחלפת התרופות גרמה לי לעלייה במשקל...ניסיתי גם 200 מג ריסיקואל...והחלפתי ל50 מג בעקבות השמנה רבה שמאוד מפריעה לי

29/10/2017 | 20:08 | מאת: מאוד מיואשת

יש לציין גם שאני לוקחת כדורים לשלשול אבל זה עוזר זמנית וגורם גם לעצירות...

29/10/2017 | 20:21 | מאת: מאוד מיואשת

טעיתי בשם הכדור שמו קולוטאל

31/10/2017 | 08:05 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קיימות אופציות טיפוליות רבות אחת מהן הינה קולוטל, אם כי ההצלחה הטיפולית בו מוגבלת ממליץ שתפני למומחה לתחום

31/10/2017 | 21:39 | מאת: מאוד מיואשת

הקולוטל לא עזר לי ( השתמשתי בו יום) פניתי לרופא בתחום והפתרונות היו אלו שניסיתי תרופות לדיכאון שכלל לא עזרו ומאוד השמינו אותי.

מנהל פורום מעי רגיש