אמיטיזה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

17/06/2017 | 15:41 | מאת: נועם

שלום האם אמיטיזה עוזרת גם במצבים של עצירות שנובעת מבעיית התרוקנות - קשה מאוד להוציא את הצואה, מתקדמת לאט נתקעת ברקטום ומוציא לפעמים עם היד, הולך לשירותים כמה פעמים בים כל פעם יוצא קצת וכו' או שאמיטיזה עוזרת רק לעצירות רגילה? אם לא עוזרת אז מה הדרך לעזור בבעיית התרוקנות? תודה

17/06/2017 | 16:43 | מאת: ד"ר דן קרטר

אמיטיזה יעילה בעצירות כרונית ובתסמונת מעי רגיש המלווה בעצירות הפרעות התרוקנות מאובחנות לאחר בירור פזיולוגי של מערכת העיכול התחתונה ומטופלות בהתאם לתוצאות

מנהל פורום מעי רגיש