כיצד לטפל בצואה חומצית?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/06/2017 | 14:44 | מאת: אור

בן 23, בעבר (סביבות גילאי 10-14) היו לי כאבי בטן ולאחריהם צואה חומצית בצורת שלשול או מים, שגרם לי לצריבה בפי הטבעת. מאוחר יותר התופעה הפכה לפחות שכיחה עד כמעט נעלמה. בזמן האחרון אחרי כל ארוחה אני צריך מיד ללכת לשירותים (כחצי שעה - שעה לאחר התחלת הארוחה), ואתמול אחרי שאכלתי עם חברים חזרה לי גם התופעה של הצואה חומצית. כיצד ניתן להתמודד עם הצואה על מנת שלא תחזור ותצרוב? (לאחר הצריבות אני משתמש בטבע-קוטן זה עוזר), האם זה אי סבילות לאוכל מסויים?

10/06/2017 | 07:05 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אכן סביר משדוב רבתוצאה של מזון מסויים ממליץ שתפנה לדיאטנית

מנהל פורום מעי רגיש