צואה מימית ואחריה יציאה מוצקת?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/06/2017 | 04:45 | מאת: מישהו

שלום, היום יצא לי מעט שלשול מימי שצרב בצורה מאוד מאוד חלשה ובקושי מורגשת, הכמות הייתה קטנה ואחריה יצאו 2 חתיכות קטנות רכות עד דייסתיות. כמה שעות לאחר מכן, באותו היום, יצאה לי צואה מוצקת ורגילה. ליוו אותי גזים גם במהלך היום והיו לי אולי טיפה כאבים קלים מאוד שעברו אחרי דקה או שתיים בערך פעמיים במהלך היום. קרו לי בעבר דברים דומים שיש שלשול ואז יציאה רגילה וקצת גזים פה ושם. רציתי לדעת האם מומלץ לגשת לרופא או שזה תקין וזה קורה לפעמים? התזונה שלי לא הכי משהו אם לומר את האמת. אני גם בחור בתת משקל.

10/06/2017 | 07:00 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום המצב המתואר תקין במידה ואינו חוזר על עצמו כל הזמן במידה וכך אין צורך בבירור אחרת -יש מקום לבדיקת גסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש