שאלה לגבי האמיטיזיה בישראל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/05/2017 | 16:09 | מאת: יעקובי

אני סובל ממעי רגיש ונוטל באופן קבוע לוביפרוסטרון גנרי שאני רוכש מחברה הודית סאן פארמה .יש לציין שהוא עזר לי מאוד . ראיתי שהחברה שפיתחה את אמיטיזיה הכניסה אותו סוףסוף לישראל לפני 3 חודשים , האם הוא כלול בסל התרופות או במסגרת המגן זהב - מושלם ? כי לא מצאתי אותו ברשימת התרופות של מכבי

31/05/2017 | 19:03 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אכן האיטיזיה נרשם בארץ התרופה אינה כלולה בסל התרופות, אך כלולה בהנחה משמעותית בביטוחים המשלימים של כל הקופות, כולל מכבי.

מנהל פורום מעי רגיש